Yksityistunnit


Yksityistunnit (kesto 60 min.)

Yksityistunnilla saat mahdollisuuden tutustua pilatekseen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaaja arvioi sinun tarpeesi ja tavoitteesi ja tutustut myös pilateksen perusperiaatteisiin.

Yksityistunnilla kartoitamme kehosi ja ryhtisi heikkoudet ja pystymme näin suosittelemaan jatkoharjoitteluun soveltuvaa tuntia. Säännölliseen harjoitteluusi voi kuulua sekä matto- että laiteharjoittelua studiollamme..

Tunnit kahdelle/kolmelle (kesto 60 min)

Haluaisitko harjoitella pilatesta yhdessä puolisosi tai ystäviesi kanssa? Tunnit kahdelle tai kolmelle saattavat olla oikea tapa aloittaa harjoittelu. Pienryhmässä työskentelette yksityisemmässä ilmapiirissä ja saatte henkilökohtaisempaa ohjausta kuin ryhmätunneilla.


 

Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (à 60 min.) sarjalla, jolloin ensimmäinen tapaamiskerta aloitetaan kokonaisvaltaisella kehonkartoituksella. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€.

 

Tarjoamme ensimmäisen FasciaMethod kehonhuoltotuntisi maksutta.

Kevään ja kesän Workshopit:

To 30.5. klo 17:45-18:45 Footbic® Workshop. Hinta 28 € sis. pienet jumppapallot kotijumppaa varten.

 La 8.6.klo 10:00-11:15 FasciaMethodWorkshop. Hinta 28 € sis. hierontapallon

To 13.6.2019 klo 17:15-18:45 Pilateksen perusteet Workshop. Luo pilatesharrastuksellesi kivijalka turvallisesti ja motivoivasti. Hinta 35 €.

Lisätiedot löydät kalenterista kunkin Workshopin kohdalla olevan info-napin kautta. Tervetuloa mukaan.
 Reformer-laiteharjoittelu

Tutustu harjoitteluun »

STOTT PILATES®

Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää »